Πηγή: Sport24.gr

Ads

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έστειλε μήνυμα στους μετόχους της ΠΑΕ ζητώντας τους να κάνουν μεταγραφές, αλλιώς θα αποχωρήσει. Στο εξωτερικό ο Αδαμίδης για ανεύρεση χορηγών.

Οι αποχωρήσεις φαίνεται πως είναι της μόδας τελευταία, αφού μετά την κατάσταση στον Παναθηναϊκό ήρθαν και τα… μηνύματα από τον Μανόλο Χιμένεθ για να βάλουν σε αναμμένα κάρβουνα τους φίλους της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και ζήτησε μεταγραφές από τους μετόχους, έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει εις πέρας το έργο του.

Ads

Κίνηση τακτικής; Μοχλός πίεσης; Προσπάθεια απεμπλοκής; Ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία στις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς με τον Ηρακλή. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ένα. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε ενίσχυση τον Γενάρη.

Βέβαια γνωρίζει πως η μεγαλύτερη υπέρβαση για τη φετινή σεζόν ήταν ο ίδιος, όμως για να μπορέσει να χτίσει από την αρχή μία δική του ομάδα θα πρέπει να γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην δήλωση βόμβα, στην οποία άφησε την υπόνοια πως αν δεν ενισχυθεί η ομάδα, τότε θα αποχωρήσει. Μέσα σε όλα έρχεται και το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο την Πέμπτη, όπου πολλοί παίκτες παίζουν, όπως φαίνεται, το κεφάλι τους.

Στην Κύπρο ο Αδαμίδης

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρίσκεται στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες με σκοπό να βρει χορηγό, και κατ επέκταση χρήματα ενόψει Ιανουαρίου, για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Αυτό το δεκαήμερο γενικότερα αναμένεται “καυτό” για την Ένωση και τον πρόεδρο της, αφού εκτός από τους χορηγούς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων τόσο του Ραφίκ Τζιμπούρ, όσο και του Ισμαέλ Μπλάνκο.