Στη διάλυσή του «Ηρακλή», του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου, προχώρησε η διοίκηση της ομάδας, ανακοινώνοντας πως αναγκάζεται να αναστείλει όλες τις δραστηριότητες λογω οικονομικού αδιεξόδου.

Ads

Σε συνάντηση που έγινε σήμερα με τη συμμετοχή παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ετσι είναι πλέον οριστικό, πως η ομάδα περνάει στα χέρια του ιδρυτικού σωματείου, του ερασιτέχνη. Σήμερα Τετάρτη πρόκειται να προχωρήσει η διαδικασία και να αποκτήσει προσωρινό Δ.Σ. ειδικού σκοπού ο Σύλλογος.

Οι στιγμές για το ιστορικό σωματείο είναι κρίσιμες και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις σχετικά με την παραχώρηση ΑΦΜ άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ads

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: «Γίνανε δύο συναντήσεις. Πρώτα με τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας και μετά με τον κ. Δρακόπουλο. Συζητήσαμε κάποια θέματα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα. Αυτά θα τα συζητήσουμε με τον κ. Δρακόπουλο που είχαμε μια κουβέντα για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία».

Αν αυτό συμβεί τότε και η ΠΑΕ Ηρακλής συγχωνευτεί με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, τότε θα πρέπει να κατέβει στο πρώτο τοπικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας.