Σε δημόσια απολογία για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις προέβη σήμερα ο διεθνούς φήμης παίκτης του γκολφ Tiger Woods. Ο Woods δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο αθλητισμό μέσα στη χρονιά, αλλά σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα συμβεί αυτό.

Ads

Όπως ανέφερε ο 34χρονος αστέρας του γκολφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Φλόριντα: «Υπήρξα άπιστος, είχα σχέσεις, απάτησα. Ό,τι έκανα ήταν απαράδεκτο και ευθύνομαι μονάχα ο ίδιος. Τη ντροπή που νιώθω, εγώ την προκάλεσα στον εαυτό μου». O Woods επίσης απήλλαξε τη σύζυγό του, Elin Woods, από τις κατηγορίες ότι ασκούσε σωματική βία εναντίον του: «Η Elin δεν με χτύπησε εκείνη τη νύχτα ή καμία άλλη. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα επεισόδιο σωματικής βίας στο σπίτι μας» δήλωσε. Τέλος, ανέφερε ότι θα συνεχίσει τη θεραπεία που ήδη ακολουθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης από το σεξ.

Το ζεύγος Woods βρίσκεται από το Νοέμβριο στο επίκεντρο δημόσιου σκανδάλου, λόγω των εξωσυζυγικών σχέσεων του αθλητή. Οι αποκαλύψεις έχουν κοστίσει στον Tiger Woods πολλά εκατομμύρια δολάρια από ακυρώσεις συμβολαίων του για διαφημίσεις προϊόντων.