Την δική του απάντησε έδωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε όσους υποστηρίζουν πως η καριέρα του στο NBA βασίζεται αποκλειστικά στον αδερφό του και έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, Γιάννη.

Ads

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Basketnews.com, έπειτα από σχετική ερώτηση, ο Θανάσης ήταν σαφής: «Αδερφέ, δεν είχα να φάω. Ποιος νοιάζεται για ένα άρθρο».

Αναλυτική η απάντηση που έδωσε:

«Δυο πράγματα έχω να πω. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Η μόνη φορά που σε πληγώνει είναι όταν είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια, σε πληγώνει.

Ads

Αλλά την ίδια στιγμή, αν ξέρεις το ταξίδι μου… Αδερφέ, δεν είχα τι να φάω. Ποιος νοιάζεται για ένα άρθρο; Δεν είχα τίποτα να φάω. Είμαι γιος μεταναστών.

Όσον αφορά κάποια άρθρα, πρέπει να καταλάβετε ότι μερικές φορές είναι σαν… Ζούμε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό χώρο και ξέρεις τι συμβαίνει.

Αν κάνεις κάτι καλό, ποιος ο λόγος για την αναφορά αυτή; Ποιος προσπαθούσε να αποδείξει τι;

Δεν είπα ποτέ τίποτα αμφιλεγόμενο. Δεν κάνω τίποτα αμφιλεγόμενο. Απλά κάνω τη δουλειά μου και πάω σπίτι μου. Οπότε ποιος είναι ο λόγος;».

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε και ένα παράδειγμα:

«Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Σου υπόσχομαι αυτό, αδερφέ: κανείς δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα στη ζωή. Κι αν σου έλεγα “Έι, θα έρθεις, θα παίξεις! Μια μέρα, θα παίξεις. Τη δεύτερη θα παίξεις. Αλλά κάποια στιγμή, θα μοιάζεις σαν να είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Το θέμα είναι… Με έχεις δει να παίζω; Έχεις δει τα highlights; Φαίνομαι εκτός τόπου και χρόνου;», αναρωτήθηκε.