Σε δεύτερη επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ενημέρωσε πως θα δώσει τελικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας.

Ads

Ο δυναμικός φόργουορντ της Μακάμπι, που πριν μερικές ώρες είχε ειδοποιήσει το τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να μην τον υπολογίζει, μετά από τις πιέσεις της Ομοσπονδίας δέχτηκε τελικά να πάρει μερος στην προετοιμασία. Συγκεκριμένα ο “Σόφο” είχε επικαλεστεί ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με τα ματια του, το οποίο χρειαζόταν παρακολούθηση.

Ήταν αναμενόμενο, όμως, ότι οι άνθρωποι της Εθνικής θα προσπαθήσουν σκληρά να μεταπείσουν τον Σχορτσιανίτη, όπως και έκαναν με επιτυχία. Κι αυτό γιατί μια δεύτερη άρνηση θα ήταν ένα πλήγμα, αγωνιστικό κι όχι μόνο.

Άλλωστε κι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράστηκε με σκληρά λόγια όταν αναφέρθηκε στους παίκτες που κοιτούν μόνο το οικονομικό κι αποτελούν… κοινωνική πρόκληση.

Ads

Οπότε η “μπάλα” αναμένεται να πάρει μόνο τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που επέμεινε στην άποψη του και κινδυνεύει τώρα με τιμωρία από την ΕΟΚ, αν η τελευταία αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί ως τα άκρα. Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: sport 24