Τα ξένα ΜΜΕ έκαναν εκτενή αναφορά στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Σεμπαστίαν Σάχα και τη φωτοβολίδα που δέχθηκε.

Ads

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να κλέβει την παράσταση το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό, αφού για ακόμα μία φορά τα ξένα ΜΜΕ έκαναν αναφορά στα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της πατρίδας μας.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα αρκετές φορές.

Η χειρότερη στιγμή όμως ήταν όταν μία φωτοβολίδα έφυγε από την κερκίδα και έπεσε πάνω στον Σεμπαστιάν Σάχα, καίγοντας τη φανέλα που φορούσε. Κερασάκι στην τούρτα η είσοδος μερίδας οπαδών και το ξύλο που έπεσε στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών.

Ads

Για όλα αυτά αναφορά έγινε από τα ξένα ΜΜΕ:

Record: “Οι Έλληνες οπαδοί, γνωστοί για τη βίαιη συμπεριφορά τους, χτύπησαν και πάλι αυτή τη φορά στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Κυνήγι για τον προπονητή της ΑΕΚ και φωτιά στον τερματοφύλακα της ομάδας”. Το θέμα συνοδεύεται από βίντεο.

Yahoo Sport: “Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή του αγώνα και τη ρίψη μίας φωτοβολίδας που βρήκε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ”.

Curiosport: “Παρολίγον τραγωδία. Η βία επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ”.

20min: “Τρομερές σκηνές βίας στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δέχεται φωτοβολίδα στην πλάτη”.

So foot: “Το ματς έκαιγε από το πρώτο λεπτό, ενώ το γκολ του Δέλλα στο ήταν η αφορμή για σοβαρά επεισόδια όπως και τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ΑΕΚ”.

Αναδημοσίευση από το sport24.gr