Άρης και ΑΕΚ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους», τρεις ημέρες μετα το 4-2 του Ολυμπιακού σταδίου, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ads

Οι «κίτρινοι» του Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκονται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς, τη στιγμή που η Ένωση έχει πέντε, αλλά και πάλι τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτήν σε ό,τι αφορά την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Πολλά τα προβλήματα για τον Άρη…

«Πονοκέφαλο» έχουν δημιουργήσει στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ads

Εκτός αποστολής των «κίτρινων» έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάλβο και Κάμπορα, καθώς και οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βανγκέλι. Τουλάχιστον, ο Αργεντινός τεχνικός είδε τους Ναφτί και Κόκε να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα που είχαν και να βρίσκονται στη διάθεσή του.

Όπως και να έχει πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στον βαθμολογικό πάτο της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ με 3 βαθμούς και όπως είναι φυσικό, οι ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης που θα την οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι μόνο μαθηματικές…

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Κούπερ είναι οι εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Φερνάντες, Ναφτί, Κόκε, Αγτζίδης, Αράνο, Ντέιλι, Αραβίδης, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ.

Προπονήθηκαν οι Σκόκο, Μανωλάς και Αραούχο!

Με οδηγό το ματς του ΟΑΚΑ η «Ένωση», θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της επί του Άρη στη διαδικασία των πλέι οφ και να παραμείνει μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι της εξόδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το έργο της, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος, ενώ συν τοις άλλοις χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης. Χαλάρωμα και ασκήσεις με μπάλα περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να βλέπει με ικανοποίηση τους Μανωλά, Σκόκο και Αραούχο να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να βρίσκονται στη διάθεσή του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Λούκατς, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο και Λεονάρντο.

Πηγή: https://www.sportdog.gr/