Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συζήτησε με τον υφυπουργό τα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να δεσμεύεται για συνεργασία με την Πολιτεία.

Ads

«Ήταν μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση. Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι κοινός μας στόχος είναι η καταπολέμηση της βίας και θα κάνουμε ό,τι δυνατόν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις από τις οποίες θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα με στόχο να πάρουμε και τις αποφάσεις που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που δεν θέλησε να αναφερθεί στα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά του, ο κ. Νικητιάδης ανέφερε ότι:
“Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιούμε με στόχο την καταπολέμηση των φαινομένων βίας στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, αποφασίσαμε να συναντηθούμε, εδώ στο Υπουργείο Πολιτισμού – Τουρισμού που έχει αρμοδιότητα για τον Αθλητισμό, εγώ και ο διευθυντής του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, κ. Μπιτσαξή, κ. Δημήτρης Απόκης με τον αντιπροέδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με στόχο να διασφαλίσουμε ένα μίνιμουμ απόψεων που θα βοηθήσουν για να προχωρήσουμε δραστικότερα στην καταπολέμηση της βίας.

Ο κ. Μαρινάκης εκδήλωσε τη συμπαράστασή του σε αυτή την προσπάθεια και εγώ τον ευχαρίστησα γιατί πραγματικά η εκδήλωση της συμπαράστασης ήταν κατηγορηματική, γεγονός που καταδεικνύει ότι στον Ολυμπιακό ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει με κάθε τρόπο”.

Ads

Πηγή: Sportdog.gr