Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ.

Ads

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άγγλος ποδοσφαιριστής φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς αργά το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί είχαν σπεύσει για να χωρίσουν παρέες Άγγλων που διαπληκτίζονταν μετά τα μεσάνυχτα, όταν είχαν κλείσει τα μπαρ και τα κλαμπ λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, ορισμένοι από τους Άγγλους επιτέθηκαν σε αυτούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ένας από αυτούς ήταν και ο διάσημος ποδοσφαιριστής. Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποδέχεται το κατηγορητήριο. 

Ads

Πάντως από την αγγλική ομάδα αναφέρουν ότι ο Μαγκουάιρ συνεργάζεται με τις αρχές. «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο που συνέβη στη Μύκονο με την εμπλοκή του Χάρι Μαγκουάιρ το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Προς το παρόν δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο». 

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσετσρ Γιουνάιτεντ μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Γερμανία, όμως αποκλείστηκε από την Σεβίλλη από τον αποψινό τελικό του Europa League. Έτσι, μετά από τον αποκλεισμό, οι παίκτες της αφέθηκαν για λίγες μέρες ελεύθεροι να κάνουν διακοπές, πριν επιστρέψουν για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.