Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης συγκλόνισε τονίζοντας μεταξύ άλλων στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ να μην φοβάται ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας του.

Ads

Ο φίλος του ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιάννης τράβηξε όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της γιορτής. Αρχικά, αναφέρθηκε στον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, μιλώντας για την εμπειρία του και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι θα πρέπει οι φίλαθλοι να πηγαίνουν γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας τους χωρίς να φοβούνται.

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας», ανέφερε ο μικρός Γιάννης.

Από τη μεριά του, ο αδελφός του και φίλαθλος της ΑΕΚ, Ευθύμης Παπαστεφανάκης τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει και την οικογένειά μου».

Ads

 

Μάλιστα τόσο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που ήταν στην εκδήλωση όσο και αυτοί του ΠΑΟΚ ανέβηκαν όλοι στη σκηνή και πλαισίωσαν τα δύο αδέρφια.