Οι Έλληνες διαιτητές ανακοίνωσαν ότι σταματούν την αποχή και επιστρέφουν στα γήπεδα. Η απόφαση αυτή ανατρέπει και την απόφαση της UEFA να μην δέχονται οι διεθνείς διαιτητές προσκλήσεις από την ελληνική Superleague.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι οι διαιτητές είχαν προχωρήσει σε αποχή μετά τις απειλές που είχε δεχτεί Τάσος Παπαπέτρου μετά τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός.

Επιπλέον, από τη στιγμή που οι Έλληνες διαιτητές επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους -με βάση νέα δημοσιεύματα- δεν ισχύει και η εντολή της UEFA για αποχή των ξένων διαιτητών από τα ματς της Super League.

Συγκεκριμένα κανονικά θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς οι έλληνες διαιτητές αναστέλλουν προσωρινά την απόφασή τους για αποχή καθώς επίκειται συνάντηση και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ads

Οι διαιτητές και βοηθοί της SL1 κλήθηκαν να ψηφίσουν για το αν θα επιστρέψουν στη δράση από αυτό το Σαββατοκύριακο, με φόντο πάντα και τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (18/12) με τον Γιάννη Οικονόμου. Η απόφαση δεν ήταν βέβαια ομόφωνη, αλλά το ποσοστό αρκετά μεγάλο για να αποφασιστεί η επιστροφή.

Από την Πέμπτη (14/12) αναμένεται να γίνουν κανονικά οι ορισμοί των διαιτητών από την ΚΕΔ.