Με το παιχνίδι ΑΕΚ-Ιωνικός ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League 1, που θα αναφέρεται στο μέλλον ως ιστορικό για την επιστροφή της «Ένωσης» στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και το υπερσύγχρονο «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena».

Ads

Η ΑΕΚ λοιπόν ξεκίνησε τη νέα περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, με πάρτι και τρίποντο στο κατάμεστο και «φλεγόμενο» νέο της γήπεδο, ωστόσο από καθαρά ποδοσφαιρική και αγωνιστική άποψη, τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε ο Παναθηναϊκός, με το 2-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, που τον διατήρησε στην πρώτη θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από  ΠΑΟΚ, έχοντας +6 από την ΑΕΚ και + 7 από Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα αίσθηση προκάλεσε η νέα νίκη του Βόλου επί ομάδας του λεγόμενου «big-5», με τον Άρη να αποτελεί το «θύμα».

Επίσης η εκτός έδρας μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού, που τον ανέβασε στην 6η θέση, καθώς και το πρώτο τρίποντο για Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Ads

Τέλος είχαμε επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που συνδυάστηκε με το πρώτο ματς του Μίτσελ στον πάγκο, στη δεύτερη θητεία του στον Πειραιά.

Μετά από έξι αγωνιστικές ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός είναι αήττητος, έχοντας μόνο νίκες, ενώ Λεβαδειακός και Ιωνικός αγνοούν ακόμη το τρίποντο.

Τα αποτελέσματα

Λαμία-Λεβαδειακός 1-0
(61′ Μποάκι)

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-0
(19΄ Τιλίκα, 54΄ Γκαρντάφσκι)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 2-0
(45+2 πεν. /687΄Μπακαμπού)

Βόλος-Άρης 2-0
(26’ Ντέλετις, 30’ (πεν.) Μπαριέντος)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2
(18’ Ολιβέϊρα – 51’, 73’ (πεν.) Αϊτόρ)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4
(7′ Μόρσεϊ – 25′ /71′ / 87’Καρέλης, 34′ Εραμούσπε)

ΑΕΚ-Ιωνικός 4-1
(6’/ 65′ Γκατσίνοβιτς, 26’ Γκαρσία, 62′ Αραούχο – 93′ Ελευθεριάδης)

Η βαθμολογία

image

Το πρόγραμμα της επόμενης 7ης αγωνιστικής

image