Με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Super League και διαμόρφωσε κάποια νέα δεδομένα στην βαθμολογία.

Ads

Οι ερυθρόλευκοι με τη νίκη τους είναι μόνοι πρώτοι και πλέον η ΑΕΚ στην δεύτερη θέση τους ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

Ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο μοιράζονται την 3η θέση, αλλά ήδη ο δικέφαλος του Βορρά απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και παρόλο που είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική, το άγχος και μειωμένη δυνατότητα λαθών και απωλειών, πιθανόν να βαρύνει την πορεία του στη συνέχεια.

Η ΑΕΚ είναι κι αυτή κερδισμένη της αγωνιστικής, σημείωσε τρίτη σερί νίκη και μάλιστα σημαντική στον Βόλο αυτή τη φορά, είναι σε καλή περίοδο με τον νέο της προπονητή Αργύρη Γιαννίκη να έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της.

Ads

Από τις υπόλοιπες ομάδες Αστέρας Τρίπολης και Άρης συνέχισαν με νίκες και ανεβαίνουν, ενώ ο Ιωνικός σημείωσε μεγάλο διπλό μέσα στο Περιστέρι που τον έφερε στην 7η θέση και τον Ατρόμητο στην τελευταία και μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός και πάλι δεν μπόρεσε μακριά από την Λεωφόρο, ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να βρει ισορροπία στην απόδοση και τα αποτελέσματα εντός-εκτός, αν θέλει να κατακτήσει την Ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Απόλλων σημείωσε την πρώτη του νίκη στη Ριζούπολη επί του ΠΑΣ, σε έναν αγώνα με απρόσμενο τέλος, αφού η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 93΄, όταν ο τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Κότσαρης απέκρουσε πέναλτι.

Τα αποτελέσματα

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2
(23’ Τουράμ, 65’ Άοσμαν)

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
(48΄Ιωαννίδης)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1
(33΄πεν. Μπαράλες, Σόνι 45’ -29΄ Καρλίτος)

Άρης – Παναιτωλικός 5-1
(18’ Καμαρά (πέν.), 34’ Μπερτόγλιο, 37’ Σούντγκρεν, 44’ Γκάμα (πέν.), 52’ Εντιαγέ – 67′ Βέργος (πέν.)

Βόλος – ΑΕΚ 1-3
(79’ Ρίνερ – 42’ Ανσαριφάρντ, 45+3’ Τσούμπερ, 90+9’ Χατζισαφί)

ΟΦΗ – Λαμία 0-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1
(22′ Αγκιμπού Καμαρά, 31′ Μασούρας, 81′ Μουργκ)

Η βαθμολογία

image

Ο πίνακας των σκόρερ

image

Το πρόγραμμα της επόμενης (8ης) αγωνιστικής

image