Η ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής, βρήκε τον Παναθηναϊκό μόνο πρώτο στην κατάταξη και έχοντας 3χ3 νίκες.

Ads

Προφανώς ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, απλώς για τους πράσινους που προπορεύονται,  μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, πως είναι πιο «κυνικοί» και προσεκτικοί σε σχέση με πέρυσι, δεν έχουν «μαγέψει» με την απόδοση τους, αλλά λογικά θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια, με την ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και την επιστροφή των τραυματιών.

Πολύ σημαντικό επίσης ότι είναι η μόνη ομάδα με μηδέν παθητικό στην άμυνα, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ακολουθούν στη βαθμολογία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης (και τον Παναθηναϊκό) είναι αήττητοι.

Ads

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει (και συνεχίζει) εντυπωσιακές μεταγραφές (έχει κάνει τουλάχιστον 16), κάποιοι νέοι παίκτες ήδη δίνουν εξαιρετικά δείγματα γραφής, το μεγάλο «στοίχημα» παραμένει πότε θα γίνουν «δέσουν» ως ομάδα, με αυτοματισμούς, ομοιογένεια και διάρκεια στην απόδοση.

Ο ΠΑΟΚ κάνει και αυτός μεγάλη ανανέωση, οπότε όσο δεν έχει μεγάλες απώλειες κερδίζει χρόνο και ηρεμία για τη συνέχεια.
 
Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ασφαλώς και ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους Άρη και ΠΑΟΚ να μένουν στο 0-0, ωστόσο περίσσεψαν το πάθος και η ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στα υπόλοιπα της αγωνιστικής είχαμε επάνοδο στις νίκες για την ΑΕΚ, το πρώτο τρίποντο για τον ΟΦΗ, λίγα γκολ (10) και τρεις ισοπαλίες.

Στην επόμενη(4η) αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ολυμπιακός-Ιωνικός 3-1
(17’ Μπουχαλάκης, 45’ Μπιελ, 90+5’ πέν. Ελ Αραμπί – 49’ Μεντόσα)

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0
(3΄Βέρμπιτς)

Ατρόμητος Αθηνών-Παναιτωλικός 1-1
(51΄Ροτάριου – 33΄Καρέλης)

Βόλος-ΟΦΗ 0-1
(5΄Διαμαντής)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(39’ Πινέδα, 87′ Άμραμπατ)

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Η βαθμολογία

image

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής

image