Με την ισοπαλία στο ντέρμπι των δικεφάλων, ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Super League και έφερε εκ νέου συνωστισμό στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που σηματοδοτεί συναρπαστικά playoffs και μεγάλη μάχη για τον τίτλο.

Ads

Ο Παναθηναϊκός επωφελήθηκε από την ισοπαλία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση, μετά την άνετη νίκη του στις Σέρρες, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να ελπίζει για κάτι καλύτερο (ακόμη και πρωτάθλημα), με την προϋπόθεση βέβαια να κάνει από εδώ και στο εξής πορεία με συνεχείς νίκες.

Ο Άρης παραμένει πέμπτος και ενώ δεν μπορεί να διεκδικήσει πιο ψηλή θέση, αντιθέτως νοιώθει την «ανάσα» της Λαμίας, που παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι απόλυτο φαβορί, με βάση την αγωνιστική της κατάσταση και τα αποτελέσματα, για συμμετοχή στα playoffs.

Στην ουρά της βαθμολογίας και τη μάχη της παραμονής, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, με την Κηφισιά, το Βόλο και τον Παναιτωλικό να παραμένουν σε κίνδυνο, κάτι που μπορεί να συμβεί και στον ΟΦΗ, αν συνεχίσει τον αγωνιστικό του κατήφορο.

Ads

Στο πρόγραμμα της επόμενης (23ης) αγωνιστικής, δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που όπως και σε όλα τα γήπεδα, θα διεξαχθεί με κόσμο στις κερκίδες, αφού έληξε πλέον η περίοδος των μέτρων κατά της βίας και των κεκλεισμένων θυρών, με την ελπίδα να λειτουργήσουν οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-0

(6’ Μασούρας, 10’ Ελ Κααμπί, 34’ Ποντένσε, 58’ Φορτούνης)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0

Παναιτωλικός-Ατρόμητος Αθηνών 1-0

(24΄Καρέλης)

 

Κηφισιά-Βόλος 0-0

 

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-3

(8’ Βέρμπιτς, 31’ Παλάσιος, 91’ Γερεμέγεφ)

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-1

(68′ / 80′ πεν. Καρλίτος – 11′ Καλτσάς)

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1

(89′ Κεντζιόρα – 47′ Ελίασον)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της επόμενης (23ης) αγωνιστικής