Συχνά αναφέρεται ως αγωνία και ερωτηματικό των προπονητών, το σε τι κατάσταση θα επανέλθουν οι ομάδες μετά από διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι δε δικαιολογημένη αυτή η ανησυχία, με δεδομένο πως πολλοί ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στις μεγάλες ομάδες, λείπουν περίπου 10-12 ημέρες από τις προπονήσεις, κάποιοι είναι καταπονημένοι περισσότερο, γιατί πέραν των εμφανίσεων τους με τις Εθνικές τους, έχουν κάνει υπερατλαντικά ταξίδια κλπ.

Ads

Στο δικό μας πρωτάθλημα η επιστροφή στα γήπεδα για την 12η αγωνιστική της  Super League, επεφύλαξε ευχάριστα νέα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δυσάρεστα για τον Παναθηναϊκό, που γνώρισε την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με τις νίκες των άλλων τριών, έφερε συνωστισμό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο το πιο συναρπαστικό ματς της αγωνιστικής, διεξήχθη στη Λαμία, με την ισοπαλία 3-3 της τοπικής ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών.

Φοβερός αγώνας με ένταση, συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, δύο πέναλτι εκ των οποίων το ένα χαμένο, πολλά γκολ, θέαμα και σασπένς.

Ads

Σημαντικό το διπλό του Αστέρα Τρίπολης επί της Κηφισιάς, ενώ στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ έμεινε μακριά από το τρίποντο για πέμπτη σερί αγωνιστική.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της επόμενης (13ης) αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

ΟΦΗ-Βόλος 1-1

(60′ Θοράρινσον – 40′ Κόμπα)

 

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1

(17’ αυτ. Οικονόμου, 41’ Φορτούνης, 70’ Ελ Κααμπί – 13’ Χατζηθεοδωρίδης)

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0

(21′ Οζντόεφ, 28′, 71′ Μουργκ, 75′ Ντεσπόντοφ, 80′ Ράφα Σοάρες)

Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης 1-3

(88΄ Μπιφουμά – 13’ Μάντζης, 34’ Κρεσπί, 73’ Τζουκάνοβιτς)

 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1

(7’ Τσούμπερ)

Λαμία-Ατρόμητος Αθηνών 3-3

(13’ Μαρτίνεθ, 22΄ Σλίβκα, 55’ Σίντκλεϊ – 4’ Ασεβέδο, 8’Γκονζάλες, 65’ πεν. Βέργος)

 

Άρης-Παναθηναϊκός 2-0

(43’Μορόν, 72’Μενέντες)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της επόμενης (13ης) αγωνιστικής