Αναστάτωση επικράτησε με την υγεία του Μισέλ Πλατινί κατά τη διάρκεια δείπνου στο εστιατόριο “Pigdalle” της περιοχής Σαντόν στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ads

Ο 55χρονος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, λιποθύμησε ενώ δειπνούσε με άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη Νότια Αφρική. «Καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού και ξαφνικά έγειρε και έπεσε στο έδαφος. Εμοιαζε με καρδιακό επεισόδιο και είμαστε όλοι αναστατωμένοι», δήλωσε ένα από τα άτομα της συντροφιάς του.

Παρόντες στο τραπέζι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγέ, και ο Σκοτσέζος προπονητής Αντι Ρόξμπεργκ, που σοκαρισμένοι ζήτησαν να κληθεί ασθενοφόρο. Ο Πλατινί διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πάντως αξιωματούχος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, Γουίλιαμ Γκάιλαρντ, τόνισε στο πρακτορείο “Reuters”: «Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πέρασε ένα κρυολόγημα και μία μικρή γρίπη και λιποθύμησε πριν ξεκινήσει να τρώει. Παραμένει στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά έχει τις αισθήσεις του και είναι πολύ καλά. Δεν είναι αλήθεια ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο».

Ads

Όσον αφορά τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ, ανέφερε: “Ολες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές, αλλά το νοσοκομείο ίσως τον υποβάλλει σε μερικές ακόμη. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δεν είναι κάτι σοβαρό».

Πηγή: sportdog.gr