Στην εποχή του κωρονοϊού οι αλλαγές στους προγραμματισμούς και οι ανατροπές είναι πλέον καθημερινότητα.

Ads

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το ποδόσφαιρο σε όλες τις διοργανώσεις του, διεθνείς και εγχώριες.

Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία την Τετάρτη για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Μετά το απαγορευτικό για την Τούμπα, όπου αρχικά είχε οριστεί η διεξαγωγή του,  λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στη συμπρωτεύουσα, αναζητήθηκε νέα έδρα για την ελληνική ομάδα και η λύση ήταν το γήπεδο του Απόλλωνα.

Ads

Για να καταστεί εφικτό να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκεί, ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για κάποιες βελτιώσεις στον φωτισμό του γηπέδου και σε κάποιους εσωτερικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA αρχικά είχε απορρίψει το συγκεκριμένο γήπεδο για κάποιες ελλείψεις σε αποδυτήρια και περιβάλλοντα χώρο (παρότι η κατάσταση του χλοοτάπητα είχε κριθεί ικανοποιητική), αλλά τελικά λόγω πίεσης χρόνου άναψε το πράσινο φως.

Έτσι μετά από το διεθνές φιλικό με την Κύπρο, η Ριζούπολη ετοιμάζεται για να αποτελέσει το σπίτι της Εθνικής Ελλάδας σε ένα ακόμα ματς, αυτή τη φορά επίσημο και πολύ κρίσιμο,  απέναντι στην Σλοβενία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.