Για τέταρτη φορά στις κατατακτήριες δοκιμές ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν κατάφερε να πάρει καλύτερη θέση από τον team mate του Νίκο Ρόζμπεργκ.

Ads

Ο Γερμανός εφτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινήσει αύριο (18/04, 10:00GR) στο Grand Prix της Κίνας από την ένατη θέση, σε σχέση με τον ομόσταβλό του που θα ξεκινήσει τον αγώνα του από τη δεύτερη σειρά του grid.

Με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των κατατακτήριων, ο «Σούμι» δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του: «Ασφαλώς και είμαι απογοητευμένος με την απόδοσή μου. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν κατάφερα να βρω έναν γύρο».

Οσο για το αν πιστεύει πως μπορεί να ανέβει στο βάθρο, επεσήμανε: «Είναι δύσκολο να είμαι αισιόδοξος για αύριο με βάση τη θέση μου στο grid, αλλά έχω κάνει κάποιες καλές εκκινήσεις τελευταία και πάντα υπάρχει το περιθώριο να συμβούν πολλά στους αγώνες. Μπορούμε να πάρουμε κάποιους καλούς βαθμούς και σίγουρα θα το προσπαθήσω».

Ρόζμπεργκ: Κοντά σε Ferrari και Red Bull

Ads

Από την πλευρά του, ο Νίκο Ρόζμπεργκ είχε διαφορετική ψυχολογία από τον Σουμάχερ: «Η τέταρτη θέση ήταν μια ωραία έκπληξη και είμαι χαρούμενος που φαίνεται ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά αυτό το τριήμερο. Ήταν ευχάριστο που βρεθήκαμε στο ίδιο επίπεδο με την ταχύτερη Ferrari και κάπως πιο κοντά στις Red Bull. Βρισκόμαστε σε καλή θέση για να κάνουμε μια καλή κούρσα αύριο».

Πηγή: Sportdog.gr