Από κοντά παρακολουθεί η Μπενφίκα την υπόθεση της ανανέωσης του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου.

Ads

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «rr.pt», φιλοξενούνται δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού, όπου παρουσιάστηκε έκπληκτος στο γεγονός ότι το ενδιαφέρον των «αετών», παραμένει ζεστό. «Στην πραγματικότητα, είμαι έκπληκτος και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα σκέφτεται για μένα. Θέλω να πω ότι αναγνωρίζεται η δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Σκόκο.

Στη συνέχεια ο Σκόκο θυμήθηκε τη σύγκρουση μεταξύ ΑΕΚ και Μπενφίκα, την περασμένη σεζόν στη φάση των ομίλων του Europe League. «Έχω παίξει μαζί τους και έχουν μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες».

Στο κείμενο αναφέρεται ότι το συμβόλαιο του «υδραυλικού» λήγει τον Ιούνιο του 2011 και η ΑΕΚ έχει κάνει κάποια βήματα για την ανανεώση της συνεργασίας τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη. Αυτό αφήνει ανοικτό τον δρόμο στην πορτογαλική ομάδα να κλείσει μαζί του τον Ιανουάριο, αφού μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί τη μεταγραφή του.

Ads

«Είχα κάποιες συναντήσεις με την ΑΕΚ, όλα όμως εξαρτώνται από την πρόταση που θα κάνουν εδώ και αυτή που (ίσως) θα υπάρξει από το εξωτερικό», τόνισε ο Σκόκο για το εν λόγω θέμα.

Πάντως οι Πορτογάλοι δεν διστάζουν να αναφέρουν ακόμα, ότι το ζήτημα της πιθανής εξόδου του Σκόκο είναι θέμα ταμπού, στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, γιατί την τελευταία φορά που απευθύνθηκε δημοσίως για αυτό το ενδεχόμενο, μίλησε για τον Ολυμπιακό και αντιμετώπισε προβλήματα… Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι προς το παρών θέλει να μείνει και να προσηλωθεί στη δουλειά του.

«Έχουν παρερμηνεύσει τα λόγια μου. Προτιμώ να επικεντρωθώ στο έργο μου για την ώρα», κατέληξε ο Σκόκο.