«Παρών» μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ, δηλώνει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος σε περίπτωση που ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές του. Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο των Νεοσμυρνιωτών αναμένεται να έχει την Τετάρτη ο Γεράσιμος Βεντούρης και όλα δείχνουν ότι ο «Ιστορικός» είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα.

Ads

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στον σύλλογο.

Μετά τις παραιτήσεις των κ. Ζερβακάκου και Καμπανόπουλου λόγω των αντιδράσεων για την πρόσληψη του Χρήστου Δάρα, επικρατεί αναταραχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και Κωνσταντίνος Τσακίρης εμφανίζεται απογοητευμένος ενώ είναι γνωστή η πρόθεση του να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους».

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει πράξη άμεσα με την παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να φωνάξει «παρών» στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ΠΑΕ.

Ads

Με όλα αυτά μετά τη συνάντηση που αναμένεται να έχει την Τετάρτη, ο Γεράσιμος Βεντούρης με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη είναι πιθανό να αλλάξει σελίδα ο Πανιώνιος, τη στιγμή που συμπληρώνει 120χρόνια ιστορίας.

Επιθυμία άλλωστε όλων των πλευρών, ήταν ο «Ιστορικός» να παραμείνει σε «κυανέρυθρα» χέρια και έτσι την Τετάρτη ενδέχεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και οι «κυανέρυθροι» να μπουν σε μία νέα εποχή με τον Ερασιτέχνη να βγαίνει μπροστά.

Πηγή: sport 24