Παραδόθηκε στις αρχές ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί αυτοβούλως ο Γιάννης Παπακώστας. Τι ζητάει ο Σταύρος Ψωμιάδης και τι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκε στον ανακριτή. Εκεί απολογήθηκε για την υπόθεση των στημένων και αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε μήνα, όπως είχε γίνει και με τους υπόλοιπους που είχαν κληθεί.

Ads

Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε την επιστολή της UEFA προς την Ομοσπονδία στην οποία ζητάει την ενημέρωση της το συντομότερο δυνατόν για την υπόθεση των “στημένων” αγώνων και κάνει αναφορά μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακού Βόλου και αν προκύπτει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Παπακώστας, ο προπονητής που εμπλέκεται στην υπόθεση των “στημένων παιχνιδιών”, ενημέρωσε μέσω του δικηγόρου ότι θα παρουσιαστεί αυτοβούλως την Τετάρτη, για να πραγματοποιήσει τη δική του απολογία.

Από την άλλη ο Σταύρος Ψωμιάδης που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ζήτησε τη μείωση της εγγυοδοσίας, η οποία είχε οριστεί στις 800.000 ευρώ. Σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό το να θα πετύχει να ρίξει το συγκεκριμένο ποσό.

Ads

Τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τη δική του πλευρά, θα ζητήσει την Πέμπτη από το Δικαστικό Συμβούλιο την άρση των περιοριστικών μέτρων και συγκεκριμένα της άρσης απαγόρευσης από τη χώρα για επαγγελματικούς λόγους. Το ίδιο έκαναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός και άλλα 20 άτομα. Ο συγκεκριμένος περιορισμός είχε επιβληθεί συνολικά σε 68 άτομα.

Πηγή: sport 24