Ο Πανιώνιος νίκησε την Ξάνθη στο θρίλερ της Νέας Σμύρνης (2-1), έπιασε στους 21 βαθμούς τον Παναιτωλικό και συνεχίζει με άλλο αέρα τη μάχη της παραμονής.

Ads

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ειδικά όταν έχεις το σθένος και γενικότερα τις πνευματικές αντιστάσεις να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο που υπάρχει προκειμένου να αντιστρέψεις τα εις βάρος σου δεδομένα.

Αυτό ακριβώς υπενθυμίζει ο Πανιώνιος με την μέχρι τώρα πορεία του στα πλέι άουτ.

Μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί της Ξάνθης (2-1), με την οποία έπιασε στους 21 πόντους τον Παναιτωλικό (υποδέχεται αύριο τον Αστέρα), βάζοντας έτσι φωτιά στη μάχη για την σωτηρία.

Ads

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου όχι μόνο διαχειρίστηκαν υποδειγματικά την πίεση και το άγχος, αλλά έκαναν την Ξάνθη να χάσει τον προσανατολισμό της για τουλάχιστον 70 λεπτά.

Ο Μακσίμοβιτς δεν θα μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένο το σοβαρό λάθος του Λυσγάρα στο 30′ (1-0), ενώ ο (σε ένα ακόμα παιχνίδι) κορυφαίος των «κυανέρυθρων», Τσιλούλης, έκανε το 2-0 στο 66′.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, οι φωνές του Καραγεωργίου προς τους παίκτες του έπιασαν τόπο. Θίχτηκε προφανώς ο εγωισμός τους, με αποτέλεσμα να βγάλουν αντίδραση, δίνοντας χαρακτήρα άγριου γουέστερν στο τελευταίο 20λεπτο και τις καθυστερήσεις.

Πρώτα το δοκάρι του Στάρτζεον (87′), εν συνέχεια το πέναλτι που έκανε γκολ ο Φοσέ (91′) και λίγο έλειψε να προσγειωθούν ανώμαλα οι φίλοι των γηπεδούχων που μετά το 2-0 ήταν σε έκσταση. Μέχρι εκεί όμως…

Πηγή: novasports.gr