Εκτός προημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ηττήθηκε από τον Γάλλο Ούγκο Ούμπερ με 2-1 σετ.

Ads

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας τενίστας τραυματίστηκε στο τέλος του δεύτερου σετ και έδειξε επηρεασμένος από το γεγονός στη συνέχεια του αγώνα.

Ο αγώνας:

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ και πήρε “σβηστά” το πρώτο σετ με 6-2.

Ads

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ουμπέρ άρχισε να βρίσκει ρυθμό στο σερβίς του, αμφότεροι απέφυγαν τα μπρέικ κι έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Γάλλος ήταν πιο ψύχραιμος κι έκανε το 1-1

Στον τελευταίο πόντο του σετ, μάλιστα,  ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε Ωστόσο, μετά τη βοήθεια του γιατρού του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε κανονικά.

Φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ούγκο Ουμπέρ, ο οποίος με τη ψυχολογία στα ύψη βρήκε μεγάλα χτυπήματα και πήρε με άνεση το τρίτο σετ και τη νίκη (6-2).