Για καθάρματα, βαρβαρότητες και διεθνή διασυρμό κάνει λόγο ο ελληνικός Τύπος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ή αλλιώς… τον “τελικό της ντροπής”. Τι γράφουν για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ αλλά και τις εικόνες ντροπής!

Ads

Η ΑΕΚ μπορεί να έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από 9 χρόνια, ωστόσο περίπου 1.000 “ανεγκέφαλοι” οπαδοί της αντί να αποθεώσουν τους Κυπελλούχους, τα έκαναν γυαλιά καρφιά μέσα και έξω από το γήπεδο. Εικόνες ντροπής και καταστροφής, διασύροντας διεθνώς την Ελλάδα.

Ας δούμε αναλυτικά τί έγραψε ο ελληνικός Τύπος:

Goal: “Δολοφόνοι της χαράς τους”

“Η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια τον πρώτο της τίτλο έπειτα από 9 χρόνια (3-0 στον Τελικό του Κυπέλλου τον Ατρόμητο) αλλά 1.000 καθάρματα που δηλώνουν οπαδοί της, την έκαναν να αισθάνεται ένοχοι, σκότωσαν εκ νέου το μέλλον της και ξενέρωσαν την υγιή πλειοψηφία του κόσμου της”.

Ads

Sport Day “Το άξιζε”

“Η ΑΕΚ ξόρκισε την “κατάρα” 9 ετών, κατακτώντας ένα κύπελλο που πρέπει να αφιερωθεί στους απανταχού “υγιείς” οπαδούς της. Αίσχος και ντροπή κατάντησε η γιορτή”.

Εξέδρα: “Άρχοντες! Αλήτες”

“Μεγάλη μαγκιά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που νίκησαν τον φόβο των κάφρων, τους κάφρους και την έλλειψη επαγγελματικών συνθηκών και κατέκτησαν το κύπελλο.

Εκατοντάδες χούλιγκαν διέσυραν διεθνώς την Ελλάδα. Μόλις 13 συλλήψεις από την αστυνομία από το μακελειό έξω και μέσα στο ΟΑΚΑ! Βουβή και πάλι η ΕΠΟ. ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Παίρνει… μέτρα η Πολιτεία”.

Φίλαθλος: “Ζήσανε όλοι…”

“…Μέχρι την επόμενη φορά που θα κάνουμε τον σταυρό μας να μην θρηνήσουμε νεκρούς”.

Φως των Σπορ: “Εικόνες ντροπής στο τέλος”

“Του αναγκαστικά διακοπέντος τελικού, εφτάμισι λεπτά (καθυστερήσεων) πριν από την κανονική λήξη, λόγω αθρόας εισβολής στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ΑΕΚ! Το φύλλο αγώνα του τελικού “καίει” την ΑΕΚ”.

Η Ώρα των Σπορ: “… Ναι ρε ΑΕΚΑΡΑ!”

“3-0, σήκωσε την Κούπα – Ξέσκισε τους “προστάτες” του Ατρομήτου. Δέκα ΟΑΚΑ γέμιζε ο απίστευτος λαός της Κυπελλούχου Ελλάδας. Ανάσταση για εκατομμύρια “ενωσίτες” σε όλο τον πλανήτη!”.

Γαύρος: “Αδειάστε μας τη γωνιά”

“1.000 χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο με τη ζούγκλα στο ΟΑΚΑ σε έναν τελικό κυπέλλου που δεν έληξε ποτέ λόγω εισβολής και επεισοδίων… Και όμως… Δεν παραιτήθηκε κανείς! Και όμως… Δεν έκαναν εκπομπές στην TV… Και όμως… Δεν ντράπηκε κανείς τους…”

Σπορ του Βορρά: “Δόξα τω θεώ” (σ.σ. αφορά το ατύχημα του Κουτσιανικούλη)

(Για τον τελικό): “Ο πλήρης εξευτελισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου στον τελικό της ντροπής”.

Πρωταθλητής: “Φύγε, Πιλάβιε!”

“Η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου… Το κατάντημα της ελληνικής ομοσπονδίας. Διέσυραν τα πάντα και έκλεψαν το κύπελλο από τον Ατρόμητο!!!”.

Derby News: “ΣΙΧΑΜΑ… αν αυτό το ποδόσφαιρο σας αρέσει, χαλάλι σας και απολαύστε το, αλλιώς… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, όλοι σε όλες τις ομάδες, με όλες σας τις δυνάμεις ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ”.

Η Πράσινη: “Λουστείτε τα τώρα!”

“Ό,τι σπείρατε… θερίσατε, όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι αλήτες της ΑΕΚ απλά βάδισαν στα χνάρια των γαύρων. Η “μαύρη νύχτα” του Σαββάτου έχει δύο αιτίες: την ατιμωρησία της κόκκινης παράγκας και τις αμαρτίες των παραμάγαζων Superleague-ΕΠΟ”.

Κιτρινόμαυρη Ώρα: “ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011” (Δεν είχε άλλο “χτύπημα” στο πρωτοσέλιδο)

Metrosport: “Κούπα ντροπής”

“Η γιορτή των κάφρων στο ΟΑΚΑ. Τα ρήμαξαν όλα και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία η Ένωση”.

Πηγή: sport24.gr