Ο βρετανικός τύπος παρουσιάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασισμένη να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των «κόκκινων διαβόλων» Εντ Γούντγουορντ ήρθε σε επαφή με τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο ο οποίος βρίσκεται εκτός γηπέδων από τότε που ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τη θέση του.

Ads

Την κριτική για το έργο του Νορβηγού Σόλσκιερ έχει επιδεινώσει περαιτέρω η κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αρχή της σεζόν – όταν συνετρίβη από την Τότεναμ με 6-1 μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Έχει μάλιστα ενισχυθεί η άποψη ότι υπό την καθοδήγηση του Νορβηγού τεχνικού, οι «κόκκινοι» μοιάζουν περισσότερο με παιδική χαρά παρά με «διαβόλους». 

Σ’ αυτή την κακή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε να προστεθεί και η αναπάντεχη ήττα με 2-1 στην Κωνσταντινούπολη από τη Μπασάκσεχιρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς ΛΙγκ, η οποία ήταν η 4η σε 9 επίσημους αγώνες. 

Ένα δημοσίευμα στην Αγγλία, έδωσε το έναυσμα για σενάρια αντικατάστασης του Σόλσκιερ στην περίπτωση ήττας της Γιουνάιτεντ από την Έβερτον. Ωστόσο, η ομάδα του Νορβηγού επικράτησε με 3-1 μέσα στο Γκούντισον Παρκ.

Ads

Κι ενώ οι απόψεις από την Αγγλία διίστανται, η απόφαση αντικατάστασης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να ωριμάσει εν μέσω της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες. Όπως δείχνει και το στοίχημα της bwin, στην επόμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Γουέστ Μπρομ στο Ολντ Τράφορντ και θα προσπαθήσει να πάρει του τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα, παραμένει ο μοναδικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα είναι δεύτερη φορά στην καριέρα του που φλερτάρει μ’ αυτή τη θέση, την οποία έχασε το 2016 από τον Ζοσέ Μουρίνιο.