Τη συμβολή όλων των φορέων ώστε να εξαλειφθεί η βία στον αθλητισμό, ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε συνάντηση που είχε μαζί τους στο προεδρικό μέγαρο.

Ads

«Δεν ομιλώ μόνον ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και ως παλιός αθλητής. Το φαινόμενο της βίας στους αθλητικούς χώρους πρέπει να εξαλειφθεί και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να μην ξαναδούμε επεισόδια στα γήπεδα» τόνισε ο κ. Παπούλιας.

Στη σημερινή συνάντηση παρόντες ήταν προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομόλογός του της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος, οι κόουτς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ερνέστο Βαλβέρδε αντίστοιχα, οι ποδοσφαιριστές Παντελής Καφές, Βασίλης Τοροσίδης και Τάσος Κατσαμπής, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Παρόντες ακόμα ήταν και μέλη της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί υγείας και δικαιοσύνης Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Χρήστος Αηδόνης και ο υφυπουργός πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ads

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε: “Είμαι αποφασισμένος να λήξουμε το θέμα της βίας”, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: “Θα την εξαγανίσουμε τη βία”.