Έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι ο Παναγιώτης Φασούλας. Σε συνέντευξή του στο Sport24.gr, η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, και πρώην δήμαρχος Πειραιά, δηλώνει πως θέλει να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, ενώ τονίζει ότι ο κύκλος Βασιλακόπουλου έχει πλέον κλείσει. 

Ads

Σε ερώτηση για την περίπτωση που παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, μπορεί να υπάρξει μια τάση πίσω από την οποία θα βρίσκεται αυτός, ο Παναγιώτης Φασούλας δηλώνει: «Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Να δεχτούμε μια τέτοια τάση; Είναι γελοίο αυτό το πράγμα. Δεν είναι μια offshore εταιρεία η Ομοσπονδία να υπάρχει ένας μπροστινός. Πιστεύω ότι ο κύκλος του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου έχει κλείσει. Με τρομερές επιτυχίες και ως τέτοιος πρέπει να αποτυπωθεί στο μυαλό των φιλάθλων. Υπάρχει μια μεγάλη φθορά όμως τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται από τους φιλάθλους. Για ποιον λόγο να μπαίνει στο στόμα του καθενός ένας άνθρωπος που επί της ουσίας έχει βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό λέω ότι η μονιμότητα φέρνει φθορά».

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο λέει: «Δεν έχω κακή σχέση μαζί του. Δεν προκύπτει από πουθενά το να μην έχω καλές σχέσεις. Έχω έναν μεγάλο αριθμό σκέψεων που ταυτίζονται με αυτές του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και έναν άλλο μεγάλο αριθμό που είναι αντίθετες. Του έχω πει την άποψή μου για πολλά θέματα».