Πηγή: Sport24.gr

Ads
Ο Εργοτέλης συμπλήρωσε τα 80 χρόνια ύπαρξής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γιόρτασε με την παρουσίαση του σχετικού βιβλίου.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, βρέθηκαν άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ο περιφεριάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ο Ευροβουλευτής Σταύρος Δανέλης, οι παλιοί παράγοντες της ομάδας Γιώργος Σουλτάτος και Δημήτρης Γιανουλάκης αλλά και ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος ήταν μερικοί εξ αυτών.

Το παρών φυσικά έδωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου και σύσσωμη η οικογένεια του Εργοτέλη. Ο κ. Παπουτσάκης μίλησε πρώτος: “H παρουσίαση αυτού του βιβλίου αποτέλεσε ένα έργο που ήταν ένας από τους βασικούς άξονες της διοίκησης που ηγούμαι. Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εμένα και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Η σημερινή μέρα είναι από τις σημαντικότερες της ιστορίας του συλλόγου μας”.

Ο κ. Αρναουτάκης, είπε: “O Eργοτέλης με τις πράξεις του δείχνει πως είναι πρωταθλητής όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό”.

Ads

O δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης σχολίασε: “Η λέξη στο βιβλίο φιλοπρόοδο τα λέει όλα. Αυτός ο χαρακτηρισμός εκφράζει τον Απόστολο Παπουτσακη και την διοίκηση του συλλόγου. Σαν δήμαρχος του Ηρακλείου νιώθω ιδιαίτερη περηφάνια. Όπου και αν πάω ακούω τα καλύτερα για τον Εργοτέλη”.