Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο και επικράτησε του αξιόμαχου Άρη με 2-1. Πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες οι Βλαχοδήμος και Τάτος. Ποιος ήταν ο αδύναμος κρίκος. Αποδοκιμασίες μετά το τέλος του ματς.

Ads

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Λεβάντε, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα και στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 του Άρη.

Οι Πειραιώτες είχαν ένα δυνατό ξεκίνημα και ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας καλή ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια. Γι’ αυτό ήρθε εύκολα το 2-0.

Στην επανάληψη όλα έμοιαζαν εύκολα για τους “ερυθρολεύκους” όμως ο Άρης αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το κακό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν παραπάνω και έτσι έφυγαν ηττημένοι από το Φάληρο. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα αντί για να πιέσουν για την ισοφάριση, δέχτηκαν αφόρητη πίεση και πολλές ευκαιρίες, που δεν μετέτρεψαν σε γκολ οι γηπεδούχοι.

Ads

Τα γκολ πέτυχαν οι Τζιμπούρ (έφτασε τα 18), Μανιάτης και Αγγελούδης για τον Άρη, όμως μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Βλαχοδήμος και Τάτος.

Πηγή: sport24.gr