Μόνον ως τραγελαφική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ιστορία γύρω από την αναμέτρηση των ποδοσφαιρικών ομάδων της Νίκης Βόλου και της Ζακύνθου, οι οποίες επρόκειτο να αγωνιστούν το απόγευμα της Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ads

Κι ενώ ο αγώνας επρόκειτο να ξεκινήσει στις 17:15, τελικά… ματαιώθηκε, επειδή δεν καταβλήθηκε έγκαιρα από τη γηπεδούχο ομάδα η αποζημίωση των διαιτητών!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης, Μιχάλης Βοσκάκης, «δεν κατεβλήθησαν την προκαθορισμένη ώρα η αποζημίωση διαιτητών και παρατηρητή διαιτησίας. Αυτό δεν έγινε ούτε μετά την παρέλευση μισής ώρας αναμονής και για το λόγο αυτό κλείσαμε το φύλλο αγώνος».

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Νίκη Βόλου, κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις, ενώ η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξεταστεί από τον αρμόδιο αθλητικό δικαστή.

Ads

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτοφανές για τα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου περιστατικό έρχεται να επιφέρει ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα στην αξιοπιστία του.