Άμεσα έδρασε ο Παναθηναϊκός στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, η διεύθυνση του οποίου έδωσε την συγκατάθεσή της για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Ads

Μετά την συνάντηση που είχε το απόγευμα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Γιώργο Νικητιάδη, έγινε μια ακόμα σύσκεψη, παρουσία του υφυπουργού και του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι κ. Βουτσαράς και Πέτσος.

Το θέμα της συζήτησης ήταν το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου (έχει υποστεί καθίζηση) με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να πιέζουν και να επιτυγχάνουν την άμεση έναρξη των εργασιών ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για τις πρώτες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού αλλά και της ΑΕΚ που σε ένα μήνα από τώρα ξεκινά τα παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Την Τρίτη, οι μπουλντόζες θα μπουν στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσουν τις εργασίες αποκατάστασης, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να πιστεύουν πως έστω και οριακά θα προλάβουν. Το μόνο που δεν διευκρινίστηκε πλήρως είναι η αποπληρωμή του κόστους των εργασιών, το οποίο σε πρώτη φάση θα αναλάβει η ΠΑΕ. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι «πράσινοι» πιστεύουν πως θα έχουν έτοιμο το γήπεδο στις 22 Αυγούστου, όταν θα γίνει η «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο την Τζένοα.

Ads

Πηγή: sportdog.gr