Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για τον στόπερ στον Παναθηναϊκό, ο sportdog ανέβασε σχετικό γκάλοπ από το απόγευμα της Δευτέρας δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιλέξουν αυτοί τον «killer» για την «πράσινη» άμυνα.

Ads

Οι υποψήφιοι; Αυτοί που παίζουν πιο δυνατά στο ρεπορτάζ του «τριφυλλιού». Ο Μάρκο Ματεράτσι της Ίντερ (η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε πριν την αρνητική εξέλιξη που διαπιστώθηκε μετά τις δηλώσεις του μάνατζέρ του), ο Πόγκατετζ της Μίντλεσμπρο, που φαίνεται ότι τώρα ανεβαίνει στη λίστα, ο Στάθης Ταυλαρίδης, που παίζει δυνατά και φυσικά ο Σωτήρης Κυργιάκος, που πάντα βρίσκεται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Βεβαίως, οι επισκέπτες του sportdog είχαν και τη δυνατότητα να απορρίψουν όλους τους παραπάνω και να επιλέξουν «άλλον» για τον ιδανικό αμυντικό του «τριφυλλιού».

Ποιος αναδείχθηκε, λοιπόν, ο καταλληλότερος στόπερ για τους «πράσινους» σύμφωνα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού; Ο… Σωτήρης Κυργιάκος! Οι φίλοι του «τριφυλλιού» φαίνεται ότι επιθυμούν όσο τίποτα την επιστροφή του «Sotis» στην ομάδα, μιας και περίπου 6 στους 10 θέλουν να τον ξαναδούν ντυμένο στα «πράσινα».

Ads

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 1216 μοναδικούς φίλους του Παναθηναϊκού που είχαν λάβει μέρος στη ψηφοφορία μέχρι τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι οι 705 ψήφισαν μονοκούκι Κυργιάκο! Πρόκειται για ποσοστό που αγγίζει το 60%.

Την ίδια ώρα, το 15% πρότεινε τον Ματεράτσι, το 10% τον Πόγκατετζ, το 7% τον Ταυλαρίδη και ένα 10% άλλον αμυντικό.

Και οι υπόλοιποι Κυργιάκο!

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς ψήφισαν οι υπόλοιποι φίλαθλοι. Το 36% από το επιμέρους ποσοστό των οπαδών των άλλων ομάδων (πλην των Παναθηναϊκών) ψηφίζει Κυργιάκο. Ποσοστό αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως δεύτερος είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης με 21%, ενώ ακολουθεί ο Μάρκο Ματεράτσι με 17%. Αντίθετα, πολύ μικρό ποσοστό συγκεντρώνει η επιλογή Πόγκατετζ με 4%, ενώ το 22% θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει αλλού για τον… killer.

Του sportdog.gr