Η νέα σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της ελληνικής ομοσπονδίας και της αστυνομίας αφαιρεί από τους μαθητές το προνόμιο παρακολούθησης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στους αιώνιους. Ενώ στην προηγούμενη συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των αιώνιων και των εκπροσώπων της ΕΟΚ είχε αποφασιστεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να πραγματοποιηθεί υπό την παρουσία μόνο μαθητών στο κλειστό του Ελληνικού, πιθανότερη τελικά είναι η διάθεση ονομαστικών εισιτηρίων σε κατόχους ακριβών διαρκείας.

Ads

Καθώς σύμφωνα με την αστυνομία οι μαθητές πουλάνε συχνά τα εισιτήρια τους σε οργανωμένους, ενώ τα εισιτήρια εν είδη προσκλήσεων μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αρμόδια ΔΟΥ, και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των σχολείων δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν την επίβλεψη των μαθητών, το σχέδιο Α απορρίφθηκε.

Η πρόταση της ΕΟΚ για διάθεση εισιτηρίων μέσω των δύο ΚΑΕ, απορρίφθηκε από την αστυνομία γιατί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρνείται να αναλάβει την ευθύνη του ότι τα εισιτήρια δεν θα καταλήξουν σε χούλιγκαν.

Η δεύτερη πρόταση της ομοσπονδίας ήταν να παραδοθούν οι λίστες από τις δύο ΚΑΕ των κατόχων ακριβών εισιτηρίων διαρκείας στην ΕΟΚ και αυτή από τα γραφεία της να μοιράσει τα εισιτήρια κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ατόμου. Επιπρόσθετα, να πραγματοποιηθεί έλεγχος και εκτός του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα από την αστυνομία, λύση που προσκρούει στις αντιδράσεις της αστυνομίας, θεωρώντας δύσκολη την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Ads

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία στο κλειστό του Ελληνικού, αλλά η οριστική λύση μάλλον θα δοθεί τη Δευτέρα (8/2), με τη νέα σύσκεψη μεταξύ των ομάδων και της ΕΟΚ.