Με ισοπαλία ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα Όφη και Παναιτωλικός. Κάποιος θα σκεφτεί ότι αποτελεί αποτυχία η απώλεια των τριών βαθμών για του Κρητικούς, με δεδομένο πως αγωνίζονταν εντός έδρας και θεωρητικά είναι ανώτερη ομάδα.

Ads

Όμως το ίδιο το ματς έδειξε πως μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να αισθάνονται με τον βαθμό της ισοπαλίας, γιατί οι Αγρινιώτες στάθηκαν σχετικά καλύτερα και είχαν την υπεροχή στα σημεία, σε ένα γενικά κακό παιχνίδι.

Η εικόνα του ΟΦΗ ήταν άκρως ανησυχητική, ειδικότερα από τη στιγμή που την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League.

Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να αποδράσει με κέρδος από το «Γεντί Κουλέ», καθώς με το τελικό 1-1 απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα με σχετική άνεση, σε ένα ματς που επέβαλε πλήρως τον δικό της ρυθμό.

Ads

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μάζουρεκ με πέναλτι (χέρι του Βούρου) 0-1, ωστόσο σε μία αγωνιστική έκλαμψη των Κρητικών στο 60’, ο Νέιρα που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, έπειτα από καταπληκτική συνεργασία των παικτών του Όφη, ισοφάρισε σε 1-1 και το σύνολο του Γιώργου Σίμου «έσωσε» τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Βούρος (74΄Ουές), Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σακόρ (53′ Νέιρα), Ναμπί (53′ Μεγιάδο), Βαζ (79′ Γρίβας), Φιγκεϊρέδο (74′ Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Χάβος Μάκης): Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μαζουρέκ (86′ Μεντόσα), Ματζόλα (81′ Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Τζανακάκης (73′ Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (87′ Ταχάρ), Λιάβας

Διαιτητής: Σκουλάς Εμμανουήλ (Θεσσαλίας)

Βοηθοί:  Νικολαϊδης Κωσνταντίνος (Μακεδονίας), Κουλά Χασάν (Ξάνθης)

4ος: Γκάμαρης Ανδρέας (Αθηνών)

Διαιτητής VAR: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας)

Διαιτητής AVAR: Πάτρας Πέτρος (Μακεδονίας)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης