«Μαύρο» έπεσε στον ΑΝΤ1+, την συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 στην οποία μεταδίδονται οι αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ, κατά την διάρκεια του αγώνα Αγγλίας – Ιράν. 

Ads

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το «μαύρο» δεν έπεσε μόνο σε αυτόν τον αγώνα αλλά υπήρξε γενικότερο πρόβλημα στην πλατφόρμα. Έτσι ο Ant1 μετά το φιάσκο αποφάσισε να «γυρίσει» την προβολή του μουντιάλ στο σάιτ και στην ελεύθερη τηλεόραση, τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το ζήτημα. 

Στην αρχική του ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ανέφερε: «Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα στο https://www.antenna.g/fifaworldcup2022live. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.».

Ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος. Προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάδοση των αγώνων, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το FIFA WORLD CUP channel στο https://antenna.gr/fifaworldcup2022live. O επόμενος αγώνας, Σενεγάλη – Ολλανδία θα μεταδοθεί στις 18:00, οι συνδρομητές μπορούν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά στον ΑΝΤ1 TV και στο www.antenna.gr. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Ads

Παρά το ότι ο ΑΝΤ1 προεξόφλησε «κατανόηση», δεν την είχε, όπως προκύπτει από τις οργισμένες και σκωπτικές αναρτήσεις στο Twitter για το φιάσκο, όπως οι παρακάτω: