Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος το καλοκαίρι οικονομική υπέρβαση, με βάση και τη συγκυρία στην παγκόσμια οικονομία, μίλησε χθες στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ads

Ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για να δυναμώσουν κι άλλοι οι ‘ερυθρόλευκοι’, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να αναφερθεί στα θέματα της βίας και της τιμωρίας του γηπέδου, αφού ήδη η ομάδα έδωσε έναν επίσημο αγώνα της (εναντίον της Μπέσα) χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της.

«Για την οικονομική συγκυρία που υπάρχει κάναμε μία οικονομική υπέρβαση για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν θα σταματήσουμε εδώ, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να δυναμώσει κι άλλο ο Ολυμπιακός. Ό,τι γίνει, όμως, θα είναι μετά από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι», ήταν το αρχικό μήνυμα του νέου ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο οποίος όπως σημειώσαμε και νωρίτερα στάθηκε στα θέματα της βίας.

«Ποτέ ξανά μπροστά σε άδειες κερκίδες»

Ο Β. Μαρινάκης σχολίασε με αρνητικό τρόπο ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς του φιλάθλους του στην αναμέτρηση εναντίον της Μπέσα, κάνοντας λόγο για κοινή προσπάθεια να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα.

Ads

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της βίας, όλοι μαζί να συμβάλουμε για να εξαλειφθεί. Αρχίσαμε τη σεζόν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας, να μην ξαναπαίξουμε ποτέ σε άδειο Καραϊσκάκη. Ο κόσμος μας είναι δύναμή μας, πώς γίνεται να παίζουμε χωρίς αυτόν», σχολίασε μεταξύ άλλων ο νυν μεγαλομέτοχος, με τον εκπρόσωπο των οργανωμένων στο συμβούλιο, Μιχάλη Κουντούρη, να παίρνει τον λόγο και να δεσμεύεται και αυτός από την πλευρά του ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κόκκαλης: Να τον βοηθήσουμε

Αξίζει να σημειωθεί και η τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη για τη στήριξη που χρειάζεται να παρέχουν όλοι στον Μαρινάκη, στην προσπάθεια που καταβάλει να οδηγήσει και πάλι τον Ολυμπιακός στην κορυφή.

«Θα κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας. Κι εγώ. Πρέπει να βοηθήσουμε τον κ. Μαρινάκη στην προσπάθειά του για το καλό του Ολυμπιακού», είπε ο Σ. Κόκκαλης, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Πηγή: Sportdog.gr