Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Αγίου Νικολάου (η μόνη ομάδα από την Γ΄Εθνική που συνεχίζει στο θεσμό) στην Κρήτη, με γκολ του Μάνιου στις καθυστερήσεις και πήρε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ads

Κάπως έτσι η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-22-23/12.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έβγαζαν διάθεση να επιτεθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όπως και έγινε. Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο κλασικές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και αυτοί σε ορισμένες στιγμές αλλά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών τόσο του Αγίου Νικολάου όσο και της Αναγέννησης Καρδίτσας, δεν ήταν τα ιδανικά.

Τελικά, όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός και η διάθεση έπεφτε, με τους γηπεδούχους να οπισθοχωρούν στο γήπεδο και να δίνουν μέτρα και μπάλα στους φιλοξενούμενους, το οποίο και εν τέλει πλήρωσαν αφού ο Μάνιος στο 90’+1’ σκόραρε από κοντά για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με το τελικό 1-0.

Άγιος Νικόλαος (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (64’ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71’ Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57’ Φουκαράκης), Νοκάι (71’ Τζιλάι).

Ads

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78’ Κουτρουμάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65’ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα (65’ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22’ λ.τρ. Γκίνη), Βιδάλ (78’ Πολίτης)

Διαιτητής: Αγγελάκης Άγγελος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σινιοράκης Αντώνιος (Χανίων), Παγουρτζής Δημήτριος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος (Χανίων)