Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες βρήκαν τον τρόπο να λυγίσουν τη μαχητική Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με γκολ του Ντουάρτε και να φύγουν από εκεί με το πολύτιμο 1-0.

Ads

Παρά τις αλλαγές και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι φαίνονταν πιο επικίνδυνοι μέχρι εκείνο το σημείο (έχοντας χάσει και μεγάλη ευκαιρία με κοντινή του Κάσου στο 6’), η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήγε προηγούμενη στ’ αποδυτήρια.

Κάτι που συνέβη χάρη στην ωραία κεφαλιά του Ντουάρτε στο 44’ από σέντρα του Μεντόζα (0-1) και δεν άλλαξε πριν την ανάπαυλα, παρόλο που ο Τζοβάρας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.

Αυτή δεν ήρθε όμως ποτέ, με τον Παναιτωλικό να προφυλάσσει στο β’ μέρος το υπέρ του σκορ και να πανηγυρίζει τη νίκη που του δίνει ισχυρότατο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (64΄Βασιλείου), Κάσσος, Παναγιωτίδης (87΄Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (87΄Μπόσιο), Τζοβάρας, Βλαχομήτρος (69΄Μιράντα), Τζιώρας (69΄Τσιμπούκας)

Ads

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς (46΄Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46΄Μπακαδήμας), Ντουάρτε (84΄Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64΄Στ. Μπελεβώνης), Μεντόζα (84΄Μόρσει), Βέργος

Διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος Σπυρίδων (Έβρου), Γεωργακόπουλος Τιμολέων (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Φίτσας Βασίλειος (Πρέβεζας-Λευκάδας)