Τριήμερο με αγώνες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου στην Αγγλία, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θεσμό του πλανήτη σε επίπεδο συλλόγων, με τις εκπλήξεις να αποτελούν απαραίτητο στοιχείο.

Ads

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άγγλο επιθετικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε 3-1 την Έβερτον και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Τότεναμ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του FA Cup με ένα γκολ του Χάρι Κέιν (1-0), κάτι που έκανε και η Σάουθαμπτον με σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Με μία βαριά ήττα αποχαιρέτησε το Κύπελλο Αγγλίας η Νότιγχαμ Φόρεστ. Το σύνολο του Στιβ Κούπερ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Μπλάκπουλ, ομάδας της Championship, η οποία επικράτησε 4-1.

Ads

Αποκλεισμός και για τη Νιούκαστλ που την πάτησε στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η ομάδα του Έντι Χάου, παρότι είχε καλή απόδοση, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η άμυνα της δεν βρέθηκε στην ίδια κατάσταση και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Σε επαναληπτικό αγώνα θα λύσουν τις διαφορές τους Λίβερπουλ και Γουλβς. Οι «κόκκινοι» δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι ούτε στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς, έχοντας σε τραγική βραδιά τον Άλισον -και όχι μόνο- υποχρεώθηκαν σε 2-2 στο «Άνφιλντ» με την ομάδα του Λοπετέγι και η πρόκριση στον 4ο γύρο θα κριθεί στο «Μολινό».

Ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας θα ολοκληρ θεί αύριο Κυριακή 8/1.

Τα αποτελέσματα (Παρασκευής και Σαββάτου 6-7/1)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 3-1

Πρέστον – Χάντερσφιλντ 3-1

Τζίλιγχαμ – Λέστερ 0-1

Φόρεστ Γκριν – Μπέρμιγχαμ αναβολή

Ρέντινγκ – Γουότφορντ 2-0

Μίντλεσμπρο – Μπράιτον 1-5

Τότεναμ – Πόρτσμουθ 1-0

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 1-2

Τσέστερφιλντ – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 3-3

Μπόρεχαμ – Άκρινγκτον 1-1

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 2-4

Φλίτγουντ Τάουν – ΚΠΡ 2-1

Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-1

Χαλ – Φούλαμ 0-2

Μίλγουολ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-2

Σριούσμπερι – Σάντερλαντ 1-2

Ίπσουιτς – Ρόδεραμ 4-1

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 0-1

Κόβεντρι – Ρέξαμ 3-4

Λούτον – Γουίγκαν 1-1

Γκρίμσμπι – Μπέρτον Άλμπιον 1-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νιουκάστλ 2-1

Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2