Περιπετειώδες εξελίχθηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες σκιάστηκε από επεισόδιο που είχαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ Ατρόμητος και Λεβαδειακός, Γιώργος Σπανός και Κωνσταντίνος Κολοκυθάς.

Ads

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο στη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος οι δύο άνδρες λογομάχησαν, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των δυτικών προαστίων φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον ομόλογό του και να τον χτύπησε. Με την παρέμβαση των παριστάμενων η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε περαιτέρω και το η συνεδρίαση συνεχίστηκε.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, έφτασε μήνυμα στο τηλέφωνο του Γ. Σπανού, το οποίο φέρεται να τον πληροφορούσε πως «αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος θα ακυρωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο των επτά ομάδων με την ΕΡΤ».

Το μήνυμα φέρεται να το είδε ο κ. Κολοκυθάς και το σχολίασε με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Ads

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου αντιλήφθηκε τη συνομιλία των δύο ανδρών και εμφανώς εξοργισμένος κινήθηκε εναντίον του προέδρου του Λεβαδειακού, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.