Επεισόδια σημειώθηκαν στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στον Άγιο Θωμά. Έγιναν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να είχαν εισιτήριο και δεν μπήκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ads

Οπως καταγγέλλουν από τον Παναθηναϊκό, οι αστυνομικές δυνάμεις έπειτα από μια ένταση που υπήρξε με οπαδούς των «πρασίνων», έριξαν δακρυγόνο δίπλα στη θύρα εισόδου/εξόδου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα εντός του κλειστού που βρίσκεται στον Αγιο Θωμά στο Μαρούσι να γίνει αποπνικτική. Εκείνη την ώρα στις εξέδρες βρίσκονταν περίπου 1.500 φίλαθλοι, ενώ μόλις είχε αρχίσει το πρώτο σετ (5-3 το σκορ).

Οι παίκτες και οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι. Οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κι έπειτα από 25λεπτη διακοπή το παιχνίδι άρχισε ξανά.

Παράλληλα, άδοξο τέλος είχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο της Μίκρας, για την 7η αγωνιστική στη Volleyleague των Ανδρών, καθώς ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης αποφάσισε την οριστική διακοπή του.

Με 2-1 νικούσε ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή, για την 7η αγωνιστική της Volley League, όμως πριν ξεκινήσει το τέταρτο σετ, ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Ads

Ο κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο, παρόλο που είχε ζητηθεί να εκκενωθεί και όταν πέρασαν 40 λεπτά, έκλεισε το φύλλο αγώνα και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της αθλητικής δικαιοσύνης.

Αφορμή για την διακοπή του αγώνα ήταν η ένταση που προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ. Ο Τακουρίδης του ΠΑΟΚ σε προσπάθειά του για μπλοκ πάτησε άσχημα και τραυματίστηκε, με τον Ηρακλή στην εξέλιξη του πόντου να βγαίνει νικητής αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη καθώς υπήρξε τραυματισμός.

Μετά από αυτόν τον πόντο που πήρε πίσω ο διαιτητής, προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χειρονομία ανθρώπου του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 27-25 και οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αρκετά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου, που δεν έγινε ποτέ.