Άρθρα πένθους για τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την ΑΕΚ, στα σημερινά ΜΜΕ της Κροατίας.

Ads

Ορισμένα, όπως το ενημερωτικό site net.hr υποστηρίζουν ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ δεν έπρεπε να μετρήσει, επικαλούμενα δύο λόγους.

Το σχετικό άρθρο γράφει ότι, στην εκτέλεση του πέναλτι, ο Κροάτης σκόρερ στόπερ της ΑΕΚ Ντομαγκόι Βίντα (που αγωνιζόταν παλιά στη Ντιναμό) μπήκε στη μεγάλη περιοχή νωρίτερα από ότι έπρεπε (η κεντρική φωτογραφία επάνω, είναι από το άρθρο του site).

Ο δεύτερος λόγος, γράφει, είναι ότι ο χρόνος είχε λήξει και ο διαιτητής δεν έπρεπε να αφήσει να συνεχιστεί η φάση (κατά την οποία ο Βίντα πήρε το «ριμπάουντ» και σκοράρισε).

Ads

Άλλα ενημερωτικά μέσα ασχολούνται με το μέλλον του Ιγκόρ Μπίστσαν, του προπονητή της Ντιναμό. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φανατικοί της ομάδας ζητούν την απομάκρυνση του, γιατί έκανε μόνο μια αλλαγή και μάλιστα στο τέλος του αγώνα, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε 5 αλλαγές και «φρεσκάρισε» την ομάδα.

Διαβάστε: ΑΕΚ / Απίθανη πρόκριση στις καθυστερήσεις – Τεράστιος συμβολισμός στον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Μπίστσαν δήλωσε μετά τον αγώνα ότι η απροσδόκητη ανατροπή και ο αποκλεισμός της Ντιναμό από τη συνέχεια των αγώνων για τη συμμετοχή στο Champions Leaque, ήττα ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας του.

Τέλος η εφημερίδα jutarnji φιλοξενεί συνέντευξη Κροάτη, πρώην κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού. «Πρέπει να προσέχεις μη σε μαχαιρώσουν, οι φύλακες δεν θα αντιδράσουν». Μετά τον αποκλεισμό και άλλα κακά νέα για τους Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν, που είναι προφυλακισμένοι..