Μεγάλη αντίδραση υπάρχει στο Περιστέρι για την απόφαση της Αστυνομίας να ανακοινώσει ότι τα εκδοτήρια των εισιτηρίων με Ολυμπιακό (Τετάρτη σε εξ’αναβολής) και ΠΑΟ (Σάββατο), θα μείνουν κλειστά για την αποφυγή επεισοδίων.

Ads

Στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Μουγιάκος, ζήτησε να αλλάξει η Αστυνομία την απόφαση για το κλείσιμο των εκδοτηρίων την ημέρα των ματς και πρότεινε να λειτουργήσουν τα αντίστοιχα του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ατρομήτου, τα οποία είναι μακριά από το κλειστό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε
ότι θα κάνει αγωγές και μηνύσεις, αν δεν αλλάξει η τελική απόφαση ενώ ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Περιστερίου σχολίασε: «Μπορείτε να υποβάλετε τα αιτήματά σας, την τελική απόφαση θα πάρει ο διοικητής της Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Βενάρδος»

Ο ΕΣΑΚΕ, με τον γενικό διευθυντή Γιώργου Κονδύλη τόνισε: «Ηρθε με προειλημμένες αποφάσεις η Αστυνομία, παρότι υπήρχαν και άλλες απόψεις για το θέμα. Τόσα χρόνια και πρώτη φορά έφτασα να κάνω παρατήρηση για τους χειρισμούς. Το 1/3 του γηπέδου θα μείνει κενό και μας ζητούν από δύο θύρες να πουν στο γήπεδο 2.200 άτομα, όταν η πρόβλεψη και ο κανονισμός της Πυροσβεστικής θέλει 400 με 500 από κάθε θύρα.

Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν είναι λάθος. Τέτοια δεν έχουν ληφθεί ούτε στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Πού είναι ο κ. Ταξίαρχος; Δε γίνεται από το γραφείο να λαμβάνονται αποφάσεις».

Ads

Ο Παναθηναϊκός μέσω του εκπροσώπου του κ. Στεφάνου συμφώνησε ότι ο Ταξίαρχος έπρεπε να είναι στη σύσκεψη και επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραλάβει η ομάδα του εισιτήρια.

Στις 19.00 ο αγώνας της Τετάρτης

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και το διαιτητικό τρίο που θα σφυρίξει στο εξ΄αναβολής αγώνα Περιστερίου-Ολυμπιακός την Τετάρτη 14/4. Πρόκειται για τους κ.κ. Παπαδημητρίου, Αναστόπουλο, Παπαπέτρου, ενώ κομισάριος του αγώνα θα είναι ο κ. Ακελ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Πηγή: sportdog.gr