Την επίθεση που δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας το βράδυ του Σαββάτου καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών.

Ads

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του Κύρου Βασσάρα και καταδικάζει, απο όπου κι αν προέρχεται, την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε κι είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Τέτοιες επιθέσεις δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι όχι μόνο απαράδεκτες αλλά κι επικίνδυνες όχι μόνον για εκείνον που απειλείται ευθέως αλλά και συνολικά για το άθλημα.

Ads

Ο Κύρος Βασσάρας έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική διαιτησία και την οικογενειακή παράδοση που έχει σε αυτόν τον ευαίσθητο όσο και κρίσιμο χώρο του ποδοσφαίρου μας, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι επανειλημμένως αναγνωρίσθηκε από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ετήσια ‘Γιορτή του Ποδοσφαιριστή’ ως ο καλύτερος διαιτητής της χρονιάς, αφού αναγνωρίζεται όχι μόνο η αξία και η ευθυκρισία αλλά και το ήθος του, όπως κι η διάθεση του να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διεξαγωγή του αγώνα, ως συνεργάτης των ποδοσφαιριστών κι αρωγός της προσπάθειας τους.

Συνεχίζει μάλιστα ως Διευθυντής Ανάπτυξης της διατησίας της ΚΕΔ / ΕΠΟ να κάνει το καλύτερο δυνατό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η βία, σε κάθε μορφή της, πρέπει να μένει έξω απο τον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού και πρόσωπα όπως ο Κύρος Βασσάρας είναι δεδομένο ότι αξίζουν σεβασμό και όχι επιθέσεις».

Πηγή: Sportdog