Το πρώτο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής δεν ήταν και ότι καλύτερο για να παρακολουθήσει κάποιος και δεν κολακεύει ούτε τις δύο ομάδες, μήτε και το πρωτάθλημα μας.

Ads

Βαθμούς και εντυπώσεις (0-0) μοιράστηκαν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο Αλκαζάρ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Πρώτο παιχνίδι για τον Γιάννη Τάτση στον «βυσσινί» πάγκο, με τον Έλληνα τεχνικό να αντικαθιστά τον Μιχάλη Γρηγορίου. Με αυτή τη λευκή ισοπαλία, η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με 6 πόντους, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ανέβηκε στην 5η με 13 βαθμούς.

Ads

Οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους.

Στο 14′ ο Πλατέλλας προσπάθησε να απειλήσει από πλάγια θέση, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30΄, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με τον Νάγκι να διώχνει σωτήρια.

Στο 73′ ο Ντουρμισάι σε κόρνερ του Ζίζιτς δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, με την ευκαιρία να χάνεται για τους γηπεδούχους.

Στο 77΄, η ομάδα του Κάναντι απείλησε με τον Μπουσούλατζιτς, με το πλασέ του Βόσνιου μέσα από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

AΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ(55′ Moύζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ(80′ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές(62′ Nτουρμισάι), Πινακάς(80′ Τρούγιτς)

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Γκάλο(89′ Ρισβάνης), Χαρίσης(89′ Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο(67′ Μάτιτς), Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος(67′ Μουνίθ), Μανούσος(89′ Κωτσόπουλος)

Διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος Χρήστος (Θράκης), Σακκάς Παναγιώτης Δημήτρης (Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Ζαμπάλας Σπυρίδων (Ηπείρου)
VAR: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)
AVAR: Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας)

Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες φάσεις