Ads

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Σουηδού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, με αφορμή τα όσα είπε μετά τον αγώνα με τη Μπορντό, εξαπέλυσε η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας. Συγκεκριμένα η Μαρί Λεπέν κάλεσε τον Ιμπραίμοβιτς να φύγει από τη χώρα. 

«Σε 15 χρόνια δεν είδα ποτέ έναν τόσο κακό διαιτητή, σε αυτή τη χώρα – σκ…!. Αυτή η χώρα δεν αξίζει την Παρί Σεν Ζερμέν» είπε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μετά την ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα με τη Μπορντό. Αυτές οι δηλώσεις ξεσήκωσαν αντιδράσεις και ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω διευκρινιστικής δήλωσης στη σελίδα του στο Instagram. Μάλιστα ο Ιμπραίμοβιτς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής λίγκας. 

Στο ζήτημα επανήλθε η Μαρίν Λε Πεν. «Όσοι πιστεύουν ότι η Γαλλία είναι μια χώρα – σκ… μπορούν να φύγουν» ήταν το σχόλιο της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου στη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοφωνικό σταθμό France Info.

Ads

Λεκτικά βέλη κατά του «Ίμπρα» εκτόξευσε πάντως και ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ζερόμ Γκεζ. «Οι δηλώσεις του είναι ανεπίτρεπτες. Ας παίζει ποδόσφαιρο και να το βούλωνε ή τουλάχιστον να δείχνει σεβασμό για αυτή τη χώρα και τους φιλάθλους που προσέβαλε επίσης» σημείωσε.