Τελικά «έσκασε» η είδηση για τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Και το όνομα αυτού Νίκος Κωνσταντόπουλος, διάδοχος του Νίκου Πατέρα στον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προόριζε για τη συγκεκριμένη θέση, πρόσωπο που προέρχεται από το χώρο της πολιτικής.

Ads

Το θέμα δημιούργησε αίσθηση τόσο στον κόσμο των «πρασίνων», όσο και στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας. Γι’ αυτό ο SPORTDOG επικοινώνησε με πέντε ιστορικές προσωπικότητες της ομάδας καθώς και με έναν καλλιτέχνη, γνωστό για τα παναθηναϊκά του αισθήματα. Βασίλης Κωνσταντίνου (ο οποίος μάλιστα φέρεται ως υποψήφιος για γενικός αρχηγός), Μίμης Δομάζος, Σπύρος Λιβαθηνός, Τάκης Οικονομόπουλος, Αντώνης Αντωνιάδης και Στέλιος Διονυσίου αποτυπώνουν στο sportdog.gr το σχόλιό τους για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Αντώνης Αντωνιάδης: «Φίλος μου και Παναθηναϊκός»

«Τον ξέρω πολύ καλά τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Είναι γνωστός και φίλος από πολύ παλιά. Όταν ήμουν πρόεδρος στον ΠΣΑΠ ήταν από τους λίγους που είχε ενδιαφερθεί για τα προβλήματά μας. Ως φίλος του ξέρω επίσης ότι είναι Παναθηναϊκός. Πέρα από αυτό όμως είναι και ένας άνθρωπος ικανότατος. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον ρόλο που ανέλαβε σε αυτές τις δύσκολες εποχές».

Μίμης Δομάζος: «Ο χρόνος θα κρίνει αυτή την κίνηση»

Ads

«Δεν μπορώ να σχολιάσω και να κρίνω έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει. Η κίνηση αυτή της διοίκησης θα φανεί στην πορεία αν είναι σωστή».

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Μπορεί να ηγηθεί για καινούριους τίτλους»

«Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε αυτή τη δύσκολη θέση. Τώρα τελευταία δεν ερχόταν γήπεδο, αλλά ο άνθρωπος είναι σίγουρα Παναθηναϊκός. Είναι δυναμικός πολιτικός και θα προσφέρει στην ομάδα αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι γνώστης των πραγμάτων. Θα δείξει τη δύναμή του και θα ηγηθεί του συλλόγου για νέους τίτλους».

Σπύρος Λιβαθηνός: «Έχει τις γνώσεις»

«Τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο. Είναι σοβαρός πολιτικός και ισχυρός δικηγόρος επίσης. Θεωρώ ότι έχει τις γνώσεις για να υποστηρίξει και να πετύχει το έργο του. Εύχομαι καλή επιτυχία στον άνθρωπο για αυτό το νέο ξεκίνημα και φυσικά στον Παναθηναϊκό».

Τάκης Οικονομόπουλος: «Το ποδόσφαιρο χρειάζεται την πολιτική»

«Τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος, με κύρος και μπορεί να τα καταφέρει. Είναι τριμμένος στην πολιτική και πολύ σεβαστός. Πιστεύω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος, γιατί όπως και να το κάνουμε, το ποδόσφαιρο χρειάζεται την πολιτική. Εκτός αυτού πιστεύω ότι με τον Κωνσταντόπουλο θα ξεπεραστούν όποια προβλήματα έχουν προκύψει με το γήπεδο».

KAI ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ…

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν πρέπει να γίνει κριτική»

«Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο. Ωστόσο, δεν πρέπει να κρίνουμε από τώρα αυτή την κίνηση για το αν είναι καλή ή όχι. Ακόμα δεν έχει αναλάβει. Θα ήταν αδικία για τον ίδιο. Δεν ξέρω τι ποδοσφαιρικές γνώσεις έχει, αλλά πάντα σε ένα καινούριο ξεκίνημα πρέπει να τα βλέπουμε με αισιόδοξη ματιά».