Η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών παίζει στη θύρα σου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2021 απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και δεύτερη στην Παγκόσμια Κατάταξη, Γερμανία με τις προσπάθειες των παικτριών να προβάλλονται….ασφαλώς στα Novasports! Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 17:00 από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova GO καθώς και μέσω του WEB TV και του καναλιού στο YouTube του novasports.gr. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης.

Ads

Οι αθλήτριες του Γιώργου Κυριαζή αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο και αήττητη του ομίλου στην έδρα της σε ένα παιχνίδι από το οποίο μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Εθνική μας ομάδα καθώς θα συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες που θα συμβάλλουν στη διαδικασία εξέλιξης στην οποία βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Nova βρίσκεται δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και στηρίζει έμπρακτα όλες τις ενέργειες για την προώθηση και αναβάθμιση του στη χώρα μας, στέκοντας αρωγός τόσο στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας τόσο στις κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε στην πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τα Novasports το πρώτο τηλεοπτικό γκολ της Εθνικής ομάδας Γυναικών, στον αγώνα με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2021.