Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Οτο Ρεχάγκελ στο σημερινό εναρκτήριο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νότια Κορέα στο «Νέλσον Μαντέλα» του Πορτ Ελίζαμπεθ (14:30), για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Ads

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, προτιμώντας το δίδυμο Αβραάμ Παπαδόπουλου και Λουκά Βύντρα στην άμυνα και την τριάδα Χαριστέα, Γκέκα και Σαμαρά στην επίθεση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ρεχάγκελ: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Χαριστέας και Γκέκας.

Υπενθυμίζεται πως το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα της ελληνικής ομάδας είναι ο τραυματισμός του Μόρα.

Ads

Εν τω μεταξύ, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός της Νότιας Κορέας, Χου Γιουνγκ-Μο είναι: Τερματοφύλακας ο Γιουνγκ Σουνγκ-Ριονγκ, δεξί μπακ ο Τσα Ντου Ρι, αριστερό ο Λι Γιουνγκ-Πιου και στόπερ οι Τσο Γιονγκ-Χουνγκ, Λι Τσουνγκ-Σου. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Λι Τσονγκ-Γιουνγκ (δεξιά), Παρκ Γι-Σουνγκ (αριστερά), Κιμ Γιουνγκ-Βου, Κι Σουνγκ-Βενγκ (κεντρικά χαφ) και επιθετικοί θα είναι οι Παρκ Τσου-Γιονγκ, Γιομ Κι-Χουν.